Faq

1. Is Nooit Meer Overgewicht een dieet?
Nee, NMO is geen dieet. Het is een integraal programma dat aandacht besteed aan zowel lichaam als geest. En een onderdeel daarvan is uiteraard gezonde voeding. Het eten van de juiste voeding zorgt ervoor dat je lichaam weer in balans komt, waarbij het geleidelijk weer het gewicht aanneemt wat bij je past.

2. Hoe kan ik lid worden?
Je kunt lid worden door je aan te melden via de webpagina ‘inschrijven’ We gebruiken iDeal als betalingsmethode.

3. Hoe lang duurt het programma?
Het NMO programma duurt 3 maanden. Ons lichaam en hersenen hebben deze tijd minimaal nodig om zich aan de nieuwe gewoontes aan te passen. Sneller gaat echt niet, dat geeft alleen korte termijn resultaat. NMO heeft als doelstelling dat het resultaat duurzaam moet zijn! En willen zorgen dat je het moeiteloos kan bereiken, stressen werkt juist averechts.

4. Wat kost het om lid te worden?
Het standaard tarief voor het NMO programma is 75 euro per maand. Maar we hebben vaak aantrekkelijke aanbiedingen en er is een dikke kans dat je NU ook een flinke korting in de wacht kan slepen. Check even de pagina ‘inschrijven’

5. Waar bestaat het programma uit?
Het NMO programma kent een integrale aanpak, dus we besteden tegelijkertijd aandacht aan zowel lichaam als geest. Minstens eenmaal per week krijg je via deze website toegang tot een nieuw programmaonderdeel dat bestaat uit een uitgekiend aanbod aan verschillende zaken: uitleg, tips, menu’s, oefeningen, videocoaching, filmpjes, unieke anti stress mp3’s, etc..

6. Moet ik het hele programma volgen?
Iedereen is vrij om te stoppen wanneer ie wil, echter op dit moment kan je nog niet per maand betalen. Deze mogelijkheid volgt zo snel mogelijk. Het programma is echter opgezet om duurzaam resultaat te bereiken. Dus de hele periode gebruiken is zeer aan te bevelen. De wetenschap en onze eigen ervaring laat zien dat je daar minstens 3 maanden voor nodig hebt. Uiteraard zijn mensen heel verschillend en hebben dus ook verschillende doelen. De een moet meer gewicht verliezen dan de ander of heeft meer moeite. Maar ons uitgangspunt is een duurzaam resultaat en de kans dat je dat behaald is het grootst als je het hele programma volgt.

Vragen over betalingen, emails, etc.

7. Ik ontvang geen bevestigings-email.
Het ontvangen van de bevestigingsmail kan maximaal 30 minuten duren. Het kan zijn dat de e-mail in de spam/junk/ongewenste e-mail terecht is gekomen. Is dit allemaal niet het geval? Stuur dan een email via de contactpagina op deze site. Wij sturen je dan zo snel mogelijk een bevestigingsmail.

8. Ik heb wel betaald maar kan niet verder in de registratieprocedure.
Dit kan gebeuren, ook in de digitale wereld gaat er soms iets mis. Stuur een mail via de contactpagina op deze site. Wij zorgen dat het zo snel mogelijk goed komt.

Voorwaarden, privacy en disclaimer.
Voorwaarden
Privacy
Disclaimer

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail