Nooit meer TROOST eten – afslanken via unieke mp3’s

Na tientallen jaren van symptoom bestrijden is er nu eindelijk een doorbraak bereikt op het gebied van afvallen en overgewicht. Een aanpak die o.a gebruik maakt van bijzondere mp3’s! Ze zijn voor iedereen nu beschikbaar en voor de lezer van deze blog zelfs gratis!

Iedereen kent het wel, je probeert al tijden je gewicht een beetje in de gaten te houden. Je eet zo gezond mogelijk, sport af en toe en dan gebeurd er iets emotioneels …. En je gaat jezelf ineens helemaal te buiten aan snoep, chocolade of alcoholische versnaperingen. Alle controle is plotseling verdwenen, het maakt je allemaal niets meer uit. Het overkomt je, alsof je er zelf niet bij bent.
Hoe kan dat? Emoties die plotsklaps leiden tot extreem eet- en drinkgedrag?

Hebben we controle over ons gedrag?
De waarheid is complexer dan we ons realiseren. Ons gedrag is een product van het verleden. Niet alleen door de genen, maar ook door de leefomstandigheden, de opvoeding en de sociaal culturele achtergrond. Dat is eigenlijk een recent verleden, misschien maar een paar generaties.
Maar een deel van onze hersenen is veel ouder. Er is een part dat ongeveer 500 miljoen (!) jaar oud is: het reptielen brein.
In dit deel van de hersenen worden onze instinctieve reacties aangestuurd. De reacties zijn gericht op overleven en zijn 10 keer sterker en 3 keer sneller dan ons cognitieve brein (van waaruit we denken en menen controle te hebben). We kunnen de invloed van dat reptielen brein zien als we onze hand terugtrekken van een heet voorwerp en pas daarna ‘au’ zeggen!

Maar wat heeft dat te maken met extreem eet- en drinkgedrag?
Wel, de laatste decennia is er een verandering gekomen in ons vroeger (..) zo overzichtelijke leven. Als gevolg van de moderne tijd met al haar technologische vooruitgang is het leven enorm versneld. Mensen staan onder veel hogere druk om hun ding te doen. Het lichaam komt onder steeds meer stress te staan, ook door een toename van toxines in onze voeding en leefmilieu. Het millennia oude familie leven staat op de helling (in Amsterdam woont al 40% alleen) en de gevolgen van 2 wereldoorlogen, genociden, tsunami’s en wereldcrises laten zich zien! Het overlevingsinstinct, ons reptielenbrein, is chronisch alert geworden, hyper alert.
Het gevolg: overdreven emotionele reacties op normale dingen (kort lontje), life style ziektes (diabetes II), gedrag stoornissen (ADHD) en ook het massaal voorkomen van overgewicht!

Hyperen, wat kunnen we eraan doen??
Ontspannen lijkt het eenvoudigste antwoord. Yoga, meditatie, ademhalingsoefeningen, hartcoherentie, boswandelen, wellness behandelingen, etc. Echter, al deze technieken bereiken niet of onvoldoende het diepste deel van onze hersens waar nu juist die overdreven reacties vandaan komen. Het is in deze tijd niet voldoende meer.
We hebben iets nodig wat ons diepste brein werkelijk kan beïnvloeden, onze overlevingsinstincten. De activiteit moet terug van ‘hyper alert’ naar ‘waakstand’.

Een nieuwe oplossing 
De Nooit Meer Overgewicht resonantie technologie is een totaal nieuwe ontwikkeling. Het is ontworpen om rust te brengen op het diepste niveau. Het zorgt via subtiele resonantie frequenties dat de natuurlijke balans in onze hersenen wordt hersteld.

Weinig activiteit in het reptielen brein, veel activiteit in onze creatieve hersenen. Minder zorgen, angsten, rusteloosheid, meer spontaniteit, vrede en gewoon zijn met wat er is.
Het leven wordt eenvoudiger en als er iets emotioneels gebeurt ben je snel weer in staat jezelf normaal te gedragen.
Je bent niet langer meer het slachtoffer van je eigen instincten. Je hoeft niet meer als een razende de koelkast of snoeptrommel leeg te eten of meer te drinken dan goed voor je is!

Voor iedereen beschikbaar
De NMO resonantie technologie is een recente uitvinding die voortkomt uit tientallen jaren van onderzoek en uitproberen. De laatste jaren heeft het z’n waarde bewezen bij mensen met extreme trauma’s (bijvoorbeeld als gevolg van de genocide in Afrika) en topsporters. Mensen die onder buitengewone omstandigheden moeten leven, met veel geestelijke druk.

Maar zoals zo vaak blijkt dat wat voor extreme situaties geldt ook prima werkt onder normale omstandigheden.
Voor normale Nederlanders die last hebben van overgewicht, troost- of emotioneel eten en nu duurzaam willen afvallen.
En het vraagt maar een paar maanden 4 minuten per dag luisteren naar speciale mp3’s.

Meer weten? Bekijk de NMO introductie video.

Maar er is ook een speciale ‘minder eten’ mp3 gratis beschikbaar, om te proberen!
Je kan hem aanvragen rechtsboven aan de pagina.

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *