Resultaten

Nooit Meer Overgewicht

We hebben hier een paar (verkorte) reacties weergegeven die we de laatste maanden bij NMO hebben ontvangen. En daar zijn we best trots op!

Mijn leven is veranderd! 15 kilo lichter (in 6 maanden) en een stuk energieker, zelfs de rest van het gezin is (langzaam) enthousiast over onze nieuwe eetgewoontes. – Anna Deltenre (42).

Ik had de hoop opgegeven ooit van dat dieten af te komen, maar het is me gelukt, geen dieet meer en wel 7 kg eraf, en het voelt forever, tkx! – Hermanda Rosas (39)

Had ik dit maar 10 jaar geleden geweten … nu eindelijk een OK gewicht en gewoon weer lekker leven, met af een toe gewoon ook een wijntje, voel me echt top! – Linda (31)

De kerstkilo’s zijn verdwenen, en ik ben heel optimistisch voor de zomer, het voelt gewoon veel lekkerder en dat moeiteloze is wel waar het gaat vanzelf. – Helga v D. (45)

 

Een waterkristal uit met een PPD mp3 ‘behandeld’ water. Deze foto is afkomstig van het Emoto laboratorium in Lichtenstein. En daar luister je elke dag naar!

 

Al vanaf mijn 16e bezig met lijnen en het was zo frustrerend … nu Onno tegen gekomen en ik geloofde zijn verhaal maar half, toch mee gaan doen, en yes! Flink wat lichter, voel me veel beter en ik weet nu wat ik in de supermarkt wel en niet moet geloven. Na 3 maanden ben ik eigenlijk al tevreden, ga toch nog ff door. – Tjitske (28)

Hoop nieuwe dingen geleerd, vooral over super lekkere sapjes die nog detox-en ook. Het is makkelijk op gewicht te blijven, hoewel soms nog wel even voor de vette hap op feestjes enzo… – Stella v Laar. (35)

Op mijn leeftijd zie ik vriendinnen alleen maar zwaarder worden, toch is bij mij het tij gekeerd. Weeg weer hetzelfde als 10 jaar geleden met bijpassende maat. Veel dank. – mevr. ter Borch (54)>

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail