Wie zijn wij

Nooit Meer Overgewicht
is een onafhankelijk initiatief dat mensen helpt met het bereiken en behouden van een gezond gewicht.
Het NMO team bestaat uit een groep professionals, die al jarenlang actief is op het gebied van ‘gezond en vitaal leven’. We delen onze kennis en ervaring met anderen zodat iedereen de mogelijkheid heeft keuzes te maken op basis van onafhankelijke informatie. Gezond eten, een gezond gewicht, weinig stress, in vrijheid leven…. We gebruiken de beste oplossingen, methodes en voedingswijzes om dat te bereiken.

Onno Nieveen
Onno is afgestudeerd aan de Landbouw Universiteit Wageningen in o.a. de (biochemische) relatie tussen voeding en gezondheid. Verder volgde hij een serie studies in het veld van (Jungiaanse) psychologie, coaching en complementaire geneeskunde.

Recent verscheen ook het boek ‘Nooit Meer Stress‘ van zijn hand, dat de nieuwste inzichten biedt en vooral ook een zeer praktische handleiding is, om geen last meer te hebben van stress.

Al meer dan 15 jaar ondersteunt hij mensen met issues op lichamelijk en geestelijk vlak, zoals overgewicht. (www.eon-advies.nl).
Voor organisaties is er Omega Gezondheid Coaching, dat al 10 jaar uitgekiende programma’s biedt om iedereen optimaal te laten functioneren in hun werkomgeving. (www.OmegaGezondheidCoaching.nl).

Onno wordt als auteur en columnist regelmatig gevraagd zijn kennis te delen via seminars, trainingen en informatieve bijeenkomsten. Als je Onno wil uitnodigen, dan kan dat hier.

Francien van den Boomen
Francien van den Boomen is een zeer ervaren life-coach met een passie voor gezondheid en lekker en duurzaam eten. Ze ondersteunt al meer dan 10 jaar mannen en vrouwen bij het bereiken van een leven met veel energie, plezier en een ideaal gewicht.

profiel_foto_vierkantFrancien wordt alom geroemd voor haar inspirerende begeleiding. Ze doet dat via keur aan workshops, trainingen en coachingstrajecten. Via DIGG (Duurzaam Ideaal en Gezond Gewicht) krijgen deelnemers naast het NMO online programma 12 weken zeer praktische begeleiding via life bijeenkomsten. Gezondheid en duurzaamheid staan daarbij natuurlijk voorop.

 

Eliane van Beukering
Eliane van Beukering is mede-oprichter van Duurzaam Ideaal Gezond Gewicht. Zij combineert haar expertise op het gebied van voeding met haar coachwerk binnen Femergy.

profiel eliane verzuim en zoAls DIGG’er is ze dagelijks fanatiek bezig om vrouwen in hun kracht te zetten. Zij vind niets leuker dan naar mensen luisteren en horen waar ze behoefte aan hebben om vervolgens met ze mee te denken hoe of wie ze daarbij kan ondersteunen. Wat voor Eliane voorop staat is dat je als cliënt van DIGG weer een ideaal gewicht krijgt dat bij je past en dat je daarbij ook weer echt vitaal voelt.

 

 Onafhankelijk
Het NMO programma wordt niet gesponsord door de (voedingsmiddelen) industrie. De inhoud van dit programma is tot stand gekomen op basis van (de laatste) wetenschappelijke inzichten, jarenlange praktijkervaring en innovatie. Met alle onderdelen van het programma hebben we persoonlijk langjarige ervaring opgedaan.

Via het uitgebalanceerd NMO programma kunnen deelnemers op eenvoudige wijze alle facetten van hun overgewicht beïnvloeden, zowel fysiek als geestelijk. Het programma duurt 12 weken en bestaat uit teksten (uitleg, coaching en tips), video’s, links en mp3’s die wekelijks ter beschikking komen.

Je kan kiezen uit 2 programma’s:
1. online
2. online + wekelijkse DIGG bijeenkomsten (op aanvraag)

facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail